Er I klar på endnu en madplan. Denne gang med SU-venlig og billigere mad – både til dig på SU, men også til dig der søger inspiration til at spare lidt på madbudgettet
Nogle af de opskrifter, jeg aller oftest laver her på bloggen, er nem hverdagsmad. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet
Start med at koge dine spelt eller byg efter anvisningen på pakken. Derfor får I i dag en Middelhavsinspireret speltsalat med alt godt fra området (og mit køleskab)
Menuen står nemlig på marokkanske oksespyd fyldt med smag og serveret med en cremet speltsalat vendt med rød pesto, tomater, oliven og frisk mozzarella
S. å. e. r. m. a. d. p. l. n. k. f. o. u. g. t. i. v. æ. s. ,. b. ø. y. w. h. P. ". c. I. ½. 1. 2. F. A. é. D. j. N. O. U. M. R. -. T. H. ö. G. L. K. 0. 7. 9. 5. 8. - l
Jeg har i sammenhæng med dette derfor også gået med en ide om at lave madplan her på bloggen en gang imellem, formentlig med et tema eller lignende og en indkøbsliste
Lige så meget til hverdagsluksus eller -forkælelse som til gæster på en helt almindelig hverdag. I denne uge står den derfor på visuelt flotte retter med masser af friske grøntsager og krydderurter, smag og farver
Hak hvidløg fint og svits det i olie på en pande i ca. Fordel aubergine-blandingen ovenpå salaten. Speltsalat med spidskål og stegte aubergine (2 personer hovedret/4 personer tilbehør). Kom til sidst en 1 tsk honning på panden og lade det smelte og rør sammen med auberginetern
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.