Jeg havde på job modnet et højreb af Dansk kødkvæg i 10 uger. HejsaLænge siden. Ja, det er det. Har haft travlt med Job og skole, men nu er det ved at være tid til at skrive lidt igen
Det bliver kort - det gik simpelthen op i hat og briller. Vi har haft så meget at se til og overskuddet er lig nul, så den har stået på salater, let mad og købe-mad (Jeg har cravet bagle
Så er jeg endelig på banen igen, frisk hjemvendt fra 4 uger i USA, fyldt op med fantastiske glutenfrie oplevelser og billeder af glutenfri mad og udvalg i butikker som vil få jer alle til at ønske at i kunne flytte til USA med det samme. Som det sidste i første afsnit om min tur vil jeg lige advare mod at man blindt stoler på at den mad man får når man spiser ude er 100% glutenfri, og det gælder egentligt hvor end i verden man befinder sig, selv om de skriver i menukortet at de har glutenfri mad, er det ikke altid ensbetydende med at de ved hvordan maden skal håndteres, så spørg ALTID om de holder det glutenfrie for sig og om de bruger en separat kniv og et rent bræt til det
En billig måde, at få hørfrøolie på er, at have en kaffekværn og knuse nogle frø heri og putte dem i sin smoothie eller over grød osv Bruger det i forvejen
En virkelig lækker og nem salat, som jeg glæder mig til at lave igen når de nye kartofler kommer. Ærteskud kan erstattes af brøndkarse, hvis man ikke kan få fat i dem (jeg fandt dem i Superbest)
Jeg er næsten afhængig af at have et eller flere projekter i min fritid (lidt sjovt, da jeg tit synes jeg har alt for mange projekter kørende på arbejdet
R. e. f. l. k. t. i. o. n. r. v. u. g. d. N. å. m. a. s. p. ,. æ. b. G. ø. W. h. 6. 1. 2. D. j. I. T. 4. 5. J. K. E. H. M. c. (. ). O. ". -. 3. y. ½. S. Ø. F. /. A. B. L. P. w. 8. +. q. 0. 7. V. Æ. =. C. Å. U
Mette fik et gratis 6 – ugers onlineforløb af mig. På de 6 uger opnåede hun følgende mål. …Jeg har været så heldig at følge et 6 ugers kostforløb hos Christina. Jeg har i løbet af de 6 uger fået nogle rigtig gode værktøjer til at fortsætte på egen hånd
Okay, here we go. Nu starter set meget spændende onlineforløb med Tatjana. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og er meget opsat på at få det til at lykkedes
Denne ret er inspireret af en af retterne i denne uges måltidskasse "Livretter" fra Årstiderne. Hjemme hos os elsker vi risotto så jeg syntes det var ret genialt at erstatte den klassiske persillesovs med persillerisotto
Akselbruger faktisk str. ) For øvrigt bliver det meste, af det jeg skriver herinde, sat i et worddokument og printet ud, til en ekstra "Barnets bog" til Aksel
For nogle uger siden havde jeg lyst til at lave nogen slags for madtærte. Jeg kiggede derfor bare i køleskabet og lavede en tærte ud fra de ingredienser jeg fandt der
Jeg tog udgangspunkt i en hel standard opskrift på "skum" som jeg oftest bruger som topping på cupcakes, men det er også tidligere brugt som "indmad" i almindelige flødeboller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.