Restauranten i sig selv er dejlig og hyggeligt indretten med en masse - uformel - stemning. Nu hvor jeg sidder og blogger, fortryder jeg faktisk, at jeg ikke valgte dagens menu og fik smagt på, hvordan en hvid haj smager - og det irriterer mig, at jeg var så konservativ
-). Bollerne smager dog rigtig godt- det er første opskrift, der er lykkedes for os- vi er hele familien gået glutenfri efter anbefaling hos en lunge-og allergi læge
DET SKAL FEJRES - MED EN GOD OPSKRIFT. Min Facebook-side har i dag to-års fødselsdag og samtidig går jeg i morgen ind i en dejlig weekend, hvor jeg alle tre dage, kan findes på Food Festival ved Nordisk Tang's stand
kaviar eller som her ørredrogn, hakket rødløg, krydderurter som purløg, kørvel, løvstikke, karse, hakkede rejer, hakket røget laks (pyntet med et par strimler laks på toppen), karry - der er uanede muligheder
Opskriften er desuden diabetes-venlig. Jeg fik i september2013 en Gastric Bypass-operation og skal derfor være opmærksom på, at få nok proteiner til mine måltider. Jeg laver mine i en billig metalform med plads til 12 muffins - jeg har 2 forme og derfor er denne opskrift til 24 stk. 0 stjerner - baseret på 0 anmeldelser. Hvedemel - 200 gFuldkornshvedemel - 50 gSpeltmel - 130Bagepulver - 3 tskSalt - 1 tskÆggehvider - 3 stkÆg - 1 stk, heltMælk - 3 dlOksekød - 200 g, hakketSkinke - 175 g, revetOst - 200 g, revetHvidløg - 1-2 fedBasilikum - 1 lille håndfuld, frisk, hakketOregano - 1 lille håndfuld, frisk, hakketGrøn pesto - 3 tskGulerødder - 100 g, fintrevetRød peber - 50 g, finthakketOregano - Efter smag, tørretInstruktioner. 1-2 fed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.