I det første indlæg om Hollandsk mad fortalte jeg om deres mini rosenkål der IKKE bliver skamkogt, witlof (julesalat) med skinke i ostesovs, Zuurkool som er en art sauerkraut, uitsmijter og deres pandekager
Start med at klargøre al grønt og kød. Normalt bliver gryderetter tit det samme for mig – oftest denne variant der da også er blevet populær rundt omkring så vidt jeg kan se – oftest bliver gryderetter også en “ryd op i grøntsagsskuffen”-ret og egentlig ender de jo så med at smage meget éns
Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Så sørg for at lave dine farserede porrer med lidt mindre fars, end jeg gjorde. Jeg må ærligt indrømme, at jeg sjældent spiser frikadeller, karbonader eller lignede, selvom min kæreste måske ville sætte pris på, at det blev serveret noget oftere
Det lykkedes nogenlunde synes jeg, og halvdelen blev så sprayet med orange food-spray (mest for at skabe lidt "Halloween" farve) og dernæst drysset med små sukker-knogler
Min kærlighed til meximad er dog sat lidt på standby efter jeg er startet diæt, da det unægteligt er lidt kedeligt kun at spise salat mens andre guffer tacoskaller, ost og guacamole i sig
Når grøntsagerne har kogt i en fem minutters tid, hældes fløden i blandingen. Når kyllingen er helt hvid, tilsætter du krydderi og lader halvdelen af vandet fordampe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.