Støvsvampe til grillmaden :)
En verden af kunst
En verden af kunst
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 små på størrelse med tennisbolde) blev skåret i skiver. Et frisk løg snittet almindeligt og en håndfuld frisk basilikum snittet, dette kom på en meget varm stor pande med ca. en halv deciliter solsikkeolie og blev stegt til de var møre. Husk at vende støvsvampene godt i olien i starten, så de alle får olie på sig. Hvis man foretrækker det, kan støvsvampeblandingen og olien pakkes godt ind i stanniol og grilles. Husk at drysse støvsvampeblandingen med groft salt inden servering, det gør dem ekstra lækre
  • 2 store økologiske koteletter af ca. 250 gram - 1 kilo friske økologiske kartofler.
  • 4 små støvsvampe på størrelse med tennisbolde eller lidt større
  • 1 god håndfuld frisk basilikum.
  • 1 frisk økologisk løg.
  • . 50 gram økologisk smør.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.