Da datteren for nylig var hos mig nogle dage, lavede jeg denne italienske ret medsquash og skinke. Opskriften havde jeg fundet i bogen "Moderne Mamma" en kogebog med mange gode italienske opskrifter
Læg squash-skiverne i bunden, dernæst tomaterne og drys halvdelen af skinken over. Opskriften blev hos Louise, og tilrettet, så det passede med hvad jeg havde lyst til og hvad der fandtes i køkkenskabene
Fyldte squash er helt sikkert en ret, jeg kommer til at eksperimentere mere med i fremtiden. Nu har mine forældre efterhånden anbefalet fyldte squash i en menneskealder
Her er squash fyldt med kødsauce og drysset med revet ost. Læg squash i et ovnfast fad. Tilbehøret ligner pommes frites og kan serveres med ketchup og remoulade, hvis det skal være lidt fastfood agtigt
Hvis du har store squash, er det en god ide at flække dem og tage indmaden med kernerne ud. Lad dem trække med saltet mens du ordner de øvrige grønsager
Der findes tonsvis af opskrifter på pizza lavet på en bund af blomkål, men efter anbefaling prøvede vi at skifte blomkålen ud medsquash (blomkåls-bunden skal dog også prøves en dag)
Burgerboller med durum og italiensk fuldkornshvedemel. Drys bollerne med lidt durummel og bag i ca. Nemme at lave og smager bare så meget bedre end købeboller
med krydderier. Tag et ildfast fad og hæld lidt bechamelsovse/ostesovs i bundet og kom squash plader ovenpå, dernæst sovs, bechamelsovse/ostesovs og squash plader og sådan bliver du ved til der ikke kan være mere i fadet
Smag til med salt, peber og timian. Serveres også med flute fra ovnen. Medic out. 3 stk tørred chili eller 1-2 friske chili, gerne med kerner. 3 stk tørred chili eller 1-2 friske chili, gerne med kerner
Dyp hver bolle i olivenolie og tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede med olien. Bages straks de er formede i en godt varm ovn, giv dem gerne 220 grader de første 15 min og skru derefter varmen ned til 200 grader. Vent med at skære bollerne over, til de er kølet af 1,5 l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.