Squash fettucine med italienske kødboller
Healthup | Bloggers Delight
Healthup | Bloggers Delight
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 squash
  • 1/2 dl mælk
  • 2 spsk rasp
  • 1 æg
  • 2 spsk ketchup
  • 1 fed hvidløg
  • 1-2 spsk olivenolie til stegning
  •  
  • Tomatsauce
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 hakket løg
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1/2 dl vand
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • 2 spsk sukker
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1 spsk tørret timian
  • Friskkværnet salt og peber
  • 1 håndfuld friske hakkede basilikumblade
  • 1. Hvidløget og det hakkede løg sauteres på panden
  • 2. De hakkede tomater, vand og tomatpuré kommes på pandes, og det koges op
  • 3. Olivenolien tilsættes
  • 4. Saucen krydres med oregano og timian
  • 5. Den smages til med salt, peber og sukker
  • 6. Kødbollerne tilsættes saucen og simrer sammen med saucen i et par minutter (de kan godt ligge der længe uden at blive kedelige)
  • 7. Til sidst tilsættes frisk hakket basilikum

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.