Dampet rødspætte med salat af søde kartofler ogsprøde østershatte. Lysten til både at lave mad ogbloggen er kommet så småt tilbage, og jeg forsøger derfor at sparke lidt gang i min blog igen
Suppen serveres herefter i dybe tallerkener med rødspætte-rullen i bunden, og med et drys af fine tern af æble, sprøde stykker iturevet bacon, lidt frisk timian og jordskokkechips
Spinatdellerne er sprøde udenpå, og så er de både vegetariske og glutenfrie. Nogle gange popper der pludseligt ideer op i mit hoved, og så skriver jeg dem ned, og andre gange får jeg inspiration fra mad, der bliver serveret for mig
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
De kan også sagtens fryses ned og bliver sprødeog lækre, når de lunes i ovnen efterfølgende. I modsætning til mange købe-flutes, der ofte smager totalt kønsløst, kan man sagtens lave et godt og smagfuldt flute uden brug af surdej
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne ogsprøde. Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
Noget så simpelt som løgringe, super sprødeog lækre. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
Så blev det weekend, og jeg havde i formiddags besøg af nogle dejlige piger til brunch. De er super lette at lave, faktisk nok nærmere idiotsikre … og så smager bare skide godt
I dag får du opskriften på vegetariske ogsprøde linsedeller med gulerødder og feta. Jeg kan godt lide kød, og i mange af mine livretter indgår der også kød, men efter at jeg er flyttet hjemmefra, har jeg fået en større lyst til at kaste mig ud i det vegetariske
Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor. Her fik jeg den bedste opskriftbog på brød, som jeg nogensinde har ejet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.