Steg dem i omkring 6 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde. Jeg har besluttet at blive bedre til at bruge det, som vi har liggende i køleskabet i stedet for hele tiden at smide god mad ud
Mine børn er helt vilde med denne lasagne. Den er nem at lave og smager skønt. Og så er den rigtig god til folk, der er bange for ikke at kunne blive mætte af vegetarmad
Squash er super lækre som hovedingrediens i frikadeller. De smager fantastisk på klassisk vis med kold kartoffelsalat eller ovnkartofler med en god tzatziki og salat
Jeg er blevet sindssygt glad for grønsager og vegetariske retter, mere end nogensinde før. Det samme er min søster og derfor har hun et par vegetar kogebøger stående på hylderne
Den anden dag kom vi hjem fra en dejlig lang dag med ungerne i Danfoss Universe. Vi var kommet lidt sent op, hvilket resulterede i, at vi også kom lidt sent ud af døren og vi nåede simpelhen ikke at få lavet madpakker
Denne her suppe er afgjort en af de bedste supper, jeg længe har lavet - og så er den super sund. Jeg har tidligere lavet en karry-linsesuppe, men denne her udgave overgår den langt i smagsoplevelse
Spinatdellerne er sprøde udenpå, og så er de både vegetariske og glutenfrie. Varm en stor pande op til middel-høj varme, kom olie på så det præcis dækker bunden i et tyndt lag og steg så dellerne sprøde på panden
Sprøde skinkestænger, 2 voksne. Hummingbird kageSprøde skinkestængerPublished On 2015-08-25Preparation Time 15mCook Time 30m Total Time 45mAverage Rating 5 Based on 1 Review(s) 1 butterdejs rulle fra køl
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Opskrift på sprøde vafler ♥. Indlægget Gammeldags sprøde vafler – som mormor lavede dem blev vist første gang den Annemette Voss
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde. Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.