Laksen er smurt med lidt akaciehonning og toppet med grofthakkede hasselnødder, der bliver dejligt sprøde inde i ovnen – du kan sagtens bruge andre nødder eller kerner som mandler, valnødder eller solsikkekerner
Her fandt jeg et væld af fantastiske salater, og denne her salat medlaks er inspireret derfra. Jeg elsker at kigge i opskriftbøger, lave den samme ret lige efter opskriften, og så lege lidt med den i forhold til min egen smag
Laksen skal på panden med rigeligt fedstof, og vendes på hver side (jeg gør det kun en gang, så laksen forbliver lækker saftig inden i, og holder sin flotte gyldne farve)
Server laksen i en dyb tallerken flankeret af sprøde kartofler og blåmuslinger. Laksen placeres i midten med skindet nedad og krydres med salt og peber
koteletter med ananas og ost. Salt, peber og karry. I aften blev det til sprøde Hawaii-koteletter - dvs. Brun koteletterne lidt på hver side i samme pande - evt med mere smør
Server medlaks på toppen. Jeg tilsatte lidt flere grønsager og fordelte laksen på retten i stedet for at servere den ved siden af, men ellers er det kun krydringen der er ændret på
Laksen blev krydret med salt og peber, smurt medpikantostog sat i ovnen i ca. Så det blev laks, og da kartoffelmosen er krydret med hvidløg og timian, gav gulerødderne næsten sig selv
Du styrer selv, hvor meget sprødhed du ønsker i din pasta, så hold øje med dem på panden. Hak løg og hvidløg fint og steg det på panden sammen medlaksenog krydderierne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.