Sprængt unghane
Marie Melchior
Marie Melchior
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 kg
  • 3 liter vand
  • 150 gr salt
  • 75 gr sukker
  • 1 spsk hel koriander
  • 1 spsk hele sorte peberkorn
  • 3 kviste rosmarin
  • 2 laurbær
  • 2 gulerødder
  • 2 porrer
  • 3 kviste rosmarin
  • 2 laurbær
  • 2,5 dl cremefraiche
  • 1 økologisk citron
  • 1 spsk flydende honning
  • 2 spsk
  • frisk revet peberrod
  • Salt og peber
  • 1 kg spidskål
  • 1 økologisk citron
  • 100 gr smør
  • 1 bundt bredbladet persille

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.