Altså en opskrift medrosenkål på bloggen. Jeg ved ikke med jer, men efter sådan et par uger med julemad, så har jeg lyst til noget mere frisk og sprødt
Vend dem hyppigt ved høj varme og krydr dem med salt og muskatnød. Kender du det, man har lavet kogterosenkål hundredevis af gange, men det er som om der skal nytænkning til
I går lavede jeg en ret medrosenkål, som burde få tænderne til at løbe i vand hos de fleste – med mindre, de har den dér antipayi overfor rosenkål, som jeg synes der slet ikke er noget grund til, hvis de er tilberedt godt
Hvorfor er det at størstedelen af Danmarks befolkning danner fællesfront mod disse helt uskyldige fødevarer men samtidig propper sig med leverpostej, hvidkål og diverse eksotiske krydderier
Jeg så Gordon Ramsey lave noget lignende forleden og var nødt til at forsøge mig med det. Jeg havde ærligtalt aldrig troet at rosenkål ville blive lavet og spist i dette hus, men man har jo som bekendt et standpunkt til man får et nyt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.