Til gengæld står menuen på blomkålsdeller med forårsløg, parmesan og lidt paprika og chili. Sådan en saftig rund delle, stegt sprød på en varm pande – det er altså bare godt
olie til stegning (gerne fra oliven / soltørrede tomater – giver god smag). I dag får du opskriften på vegetariske ogsprøde linsedeller med gulerødder og feta
Sprøde Veggie-deller med chun. Udover tun består dellerne blandt andet også af løg, gulerødder, frisk persille og sesam, der alle giver god bid og smag
Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprødeog gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 li Sukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler ogkogte gullerødder
Lige inden servering pakker du dem ud af vakuum’en og smider dem på en fantastisk varm pande med lidt smagsneutral olie, så du kan få den der smagfulde ogsprøde stegeskorpe
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
De kan også sagtens fryses ned og bliver sprødeog lækre, når de lunes i ovnen efterfølgende. I modsætning til mange købe-flutes, der ofte smager totalt kønsløst, kan man sagtens lave et godt og smagfuldt flute uden brug af surdej
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne ogsprøde. På en god salat skal der dog næsten også være noget lækkert, der lige sætter prikken over i’et – det kan fx være nødder eller tørrede frugter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.