Sprøde fastelavnsboller
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 16 fastelavnsboller
  • . 2 gram salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 spsk
  • 4 ½ dl lunkent vand
  • 3 dl koldt vand
  • 1 ½ dl kogende vand
  • 3 spsk agavesirup eller
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 200 grader. Når fastelavnsbollerne tages ud af ovnen, lægges
  • . 3 ½ dl. kagecreme
  • 4 spsk majsstivelse
  • 1 ½ spsk. agavesirup (3
  • spsk
  • 2 ½ spsk. Sukrin eller
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 3 dl rismælk eller anden glutenfri
  • vegetabilsk mælk.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.