Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple medhytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Skub bagepapiret medpizzaen over på den varme bageplade/bagestål, og bag til pizzaen er sprød i bunden og gylden på toppen – tiden afhænger af, hvad du bager den på
I det her indlæg har jeg serveret rilletten på små rugbrødschips, da jeg synes det er lidt lækkert mednogetsprødt til den cremede rillette, og selvfølgelig også fordi det er dejligt dekorativt på den måde
Vi havde været i torvehallerne og få den mest fabelagtige pizza hos Gorms, hvilket fik mig til at google denne opskrift og eksperimentere lidt med at få mere varme i grillen
Herefter toppes pizzaenmed serranoskinke, rucola og overhældes med lidt hvidløgsolie. Både fordi jeg døjer lidt med at tåle det, men også fordi flere af mine måltider bliver tilrettelagt efter sense-principperne
Helt tynde kartoffelskiver (brug et mandolinjern) ryger deri, og når de er sprødeog gyldne, så fikser du dem op med en hulske og lægger dem på fedtsugende papir og giver dem et drys salt
Pengasius fileter Æg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fisken bliver sprødog lækker og ikke sætter sig i panden
for, hvor hurtigt blodsukkeret vil stige i forbindelse med et måltid, regner. pasta eller kartofler vil hurtigt gøre én sulten igen (og derefter vil man
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.