Skyld salaten, riv gulerødderne, kom det i en skål sammen med olivenolie, citronsaften (en god ide at bruge den citron man har taget skralden fra, ellers går den til spilde) og solsikkekerner
Hæld rosenkål og dressing ud på salaten og top med ristede pinjekerner. Det gør den lille finurlige kål i salaten her, der både mætter godt, er sund og smager rigtig lækkert
En salat er altid nem og lækker, så jeg valgte at lave den så sprød og frisk som muligt. Dressingen kan hældes udover salaten ved servering eller blandes med i salaten
Å. r. e. t. s. f. ø. o. p. k. i. å. d. n. b. l. g. m. a. v. ,. c. u. R. h. S. æ. -. j. H. y. (. ). 1. 0. x. A. B. E. G. C. I. P. D. 4. 3. 2. 8. 5. K. F. N. /. 6. V. 7. é
Heldigvis er der meget denne skønne salat kan kurerer når det kommer til “the winter blues”, med sit halvstærke ingefær-kick, syrligt søde æbleindslag og knassprøde bladselleribidrag, og mon der så ikke er humør til rent faktisk at nyde det smukke snevejr bagefter
I. d. a. g. h. r. j. e. f. p. ø. v. t. n. o. ,. å. s. i. m. u. k. y. l. æ. J. D. H. b. 1. (. 2. 0. ). 5. -. 7. 3. 4. 6. O. P. S. M. E. c. G. R. A. V. L. B. K. N. F. 8. U. w
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.