Vi har flere gange fået rosenkål på denne måde herhjemme, og jeg er vild med det, så derfor er det tid til at dele opskriften med jer, selvom rosenkål godt kan være en af de sværere grønsager at sælge… Jeg har lavet denne version, hvor jeg har lynstegt kålhovederne i lidt smør og vendt dem med æbler, soltørrede tranebærogristede hasselnødder
Serve immediately. Combine butter, garlic and salt in a heatproof bowl and melt in the microwave. Use your fingers or a knife to pry open each crack and drizzle in a teaspoon of butter and stuff in a pinch of cheese
Tunmoussesandwichmed avocado og vaffeljernstern. Derfor måtte jeg selv prøve at gøre dem kunsten efter i går aftes (og til middagsmad i dag), og det lykkedes i allerhøjeste grad med bifald fra hjemmefronten
Hæld vand over og læg løg, gulerod og porrer i sammen med timian og rosmarin. Med tiden har man fundet ud af andre holdbarheds metoder, så man bruger ikke salt så meget mere
Mix the sauce ingredients together in a medium bowl and pour over the chicken. Heat the oil in a large skillet over medium heat until very hot and rippling
Bland majsstivelse med salt og peber. Server gerne med ris til, jeg fortrækker jasminris og drys evt. Nogen køber færdiglavet sweet and sour sauce, jeg laver den selv
Bland æbletern med hakket timian, svesker, tern af figner, tranebærog valnødder sammen i en skål. Resten af fyldet lægges i en lille bradepandeog dryppes med lidt olivenolie
I Asien ville en sådan ret blive placeret midt på bordet sammen med mange andre retter og så plukker man lidt af alle retterne med spisepinde og der spises direkte fra fadene
Det ville også være lækkert med hakkede mandler eller dukkah som drys ovenpå. Drys gavmildt med frisk revet parmesan ost over gulerødderne lige inden servering
Layer the grated cheese and sliced onions on top of the spinach. Beat the eggs with Spike Seasoning (or other seasoning mix) and salt and fresh ground pepper to taste
Klip anden op ved brystbenet og gnid den med salt, peber og timian på begge sider. Først ville jeg egentlig have langtidsstegt en, men tiden blev knap og så blev det “bare” til en almindelig omgang hurtig-and
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.