Smid kyllingen i kærnemælk krydret med salt og peber. Stegt kylling med melonsalat. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød og gennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
I mellemtiden holder jeg gejsten oppe med rengøring (ja, det giver mig altså en ro indeni), lange gåture på snedækkede Frederiksberg, hyggelæsning og sund (grøn) mad
G. R. Ø. N. K. A. Y. L. I. J. a. g. r. ø. n. s. e. d. l. t. å. i. k. u. ,. f. b. o. c. m. y. ). H. v. p. O. P. S. F. T. 4. 5. 0. 2. 1. -. æ. E. M. Å. D. h. j. ) G
Suppen smages til med limesaft. (Kan spises i alle faser af South Beach kuren og får du fat i det rigtige thailandske grønne karrypasta og de fine små røde thai chillier er den ikke for sarte sjæle
Og server det hele flot anrettet ogmed en hjemmelavet dild-dip til at dyppe i. Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysterne med bacon
Kryder med salt og peber. Spæd til med hønsekødsfond ind imellem. Det vil sige, at når jeg så engang imellem får kyllingekød fra supermarkedet, er det tydeligt, at der ikke er noget smag i den slags kød
I aftens fik vi en lækker parteret kylling i tomatsauce med krydrede linser til, en dejlig ret som jeg lærte at lave af en skøn fra Nigeria kvinde jeg mødte lige før vi tog på ferie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.