Denne gang har jeg fyldt min tærte med masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydret med masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen
Første gang jeg fik denne tomattapenade var til en madlavningstime på mit studie. Der var en fra min gruppe, som fik den ide at bruge friske tomater i stedet for soltørrede tomater
Og så smager den bare rigtig godt sammen med saftige æbler, frisk persille og ristede pinjekerner. Vend rødbeder med æbler, persille, appelsinjuice, pinjekerner, en smule flagesalt og friskkværnet peber
pinjekerner. Gratineret Pasta med Spinat og Pinjekerner til 2 personer. Drys med ost og pinjekerner og gratiner 5-10 min ved 200 grader til ost og pinjekerner er gyldent
Blendes og Vendes på den kogte friske pasta , top med rejer , squash , pinjekerner og ost. Frisk pasta grøn 1 squash Ristet pinjekerner Reven parmesan ost Rist rejerne i olie på panden med salt Rist pinjekerner på tør pande til de tager lidt farve. 2 dl olie 2 fed hvidløg 1 dl reven parmesan ost 1 bundt basilikum Salt 1/2 dl ristet pinjekerner eller evt mandler uden skind
I går blev det til en lækker variation med tomat, chorizo, mozzarella, rødløg og pinjekerner. Imens brunes pinjekerner og chorizo skåret i skiver på en pande
pinjekerner. Drys pinjekerner på toppen. Grov Tærte med Spinat, Laks og Pinjekerner til 4 personer. Det kan være svært at lave en tærte, som ikke sprænger rammerne for mængden af smør, men jeg synes denne grove bund fungerer ret fint
Et saftigt stykke kyllingebryst gratineret med hytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
Kyllingeburger med bacon, purløg og pinjekerner. Dagens opskrift er en rigtig lækker og saftig bøf af hakket kylling blandet med ost, pinjekerner og purløg og omviklet med bacon
lidt ekstra jomfruolivenolieRist pinjekernerne på en tør pande, til de bliver gyldne. Anret dem på et fad, og drys med salt, peber, parmesanflager og til sidst de ristede pinjekerner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.