Tilsæt grøn karrypasta og brun kødet. Tilsæt ingefær, presset hvidløg, kål og gulerødder og steg ved god varme, mens der jævnligt røres i wokken, så det ikke brænder på
Til dressingen hældes alt i en blender og blendes til en glat mayonnaiselignende dressing. Afkøl og skær 400 g i tern, gem resten til en frikassé eller lignende. Hal 60 g mandler groft, gem lidt hele mandler til pynt
Vil du gerne have den rigtig stærk, kan du eventuel overveje at tilsætte lidt cayennepeber. Det giver noget bid og en god kontrast til det sure og søde
Du kan også sagtens bruge kylling eller okse i stedet for svinekød, du kan bruge nærmest alt grønt fra køleskabet og servere med alt fra ris til nudler, stegte grøntsager eller grøntsags/kartoffelmos
Når vejret opfører sig, som det gør nu, så er det altså tid til suppe. Suppen er dejlig cremet og en smule spicy, og så er den toppet med sprøde efterårsæbler, frisk gedeost og ristede græskarkerner
De havde dog desværre tendens til at blive lidt tørre, og jeg har derfor eksperimenteret siden. Der er ingen tvivl om at dybstegning er usundt, derfor giver jeg dig i denne opskrift mulighed for at tilberede falaflerne på flere forskellige måder
Dertil lavede jeg pandesvitset squash med wasabi og (igen) spidskål (fordi det smager rocker-godt. Inspireret af en fantastisk bog jeg fik i fødselsdagsgave, "Spis dig i balance" (Majbritt L
Jeg gør altid det, at når jeg koger en kylling, så gemmer jeg væsken i fryseren til en kold dag. Min favorit har hidtil været karrysuppen, men jeg må sige at dagens suppe giver den hård konkurrence
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.