Så blev det tid til endnu et indlæg - et superspicy et af slagsen!
Tzatsiki med et twist (seriøst ikke for sarte smagsløg) og en krydret reje-pande
Tzatsiki – en stor bøtte/4 personer
1
agurk
2.5 dl
skyr – alternativt græsk yoghurt 2%
3 store
fed hvidløg
1 tsk
chilimix – alternativt chiliflager
1 tsk
tørret ramsløg
1 tsk
olie
Groft salt
Riv agurken i en skål og knug væden fra. Og nej, du behøver ikke den old-school metode med et klæde!
Drys salt over – ca 1 tsk Pres hvidløgene ned i og tilsæt de øvrige ingredienser.
Rør det hele godt samen. Smag til og stil på køl i et par timer – HUSK det forstærker smagen, så hvis den ikke er heeelt spicy nok lige når du har lavet den, så vent – det skal nok komme
– Tilsæt til sidst tigerrejerene, og top medfinthakket forårsløg. Under alle omstændigheder ville jeg dele opskriften med Jer, hvis I også havde lyst til en eller flere mundfulde af denne spicy sag
Den ene gang i en almindelige paneret/ crunchy udgave og den anden gang i en udgave med chipotle. Det er i allerhøjeste grad squash tid og i sidste uge fik vi to gange disse squash-fritter
Dertil lavede jeg pandesvitset squash med wasabi og (igen) spidskål (fordi det smager rocker-godt. Inspireret af en fantastisk bog jeg fik i fødselsdagsgave, "Spis dig i balance" (Majbritt L
Rør kødetmed løg, ingefær, citronsaft, paprika, spidskommen, kardemomme, cayennepeber og salt. Rør creme fraiche med spidskommen og chili og smag til med salt og peber
Selvom jeg ikke har bloggetbetyderdet bestemt ikke at jeg ikke har lavet mad - tværtimod - jeg har en masse opskrifter klar til bloggen, så jeg håber at I har lyst til at kigge med igen
Og for at sige det mildt, var de vilde med den, så her kommer opskriften. For noget tid siden lavede jeg denne tærte til min gruppe, mens vi skrev projekt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.