Til sidst fik vi endnu en gang bekræftet, at rejer bare ikke skal købes i supermarkeder. Vi havde en slat rå rejer fra Kina-damen, og en pose fra Føtex, og når de blev lagt i samme ret, så blev Føtex-rejerne bare jordet
Retten er som sagt rigtig spicy, så du kan overveje at servere en skål ris til. De fleste kender suppen som Tom Yum Goong, altså med rejer, Men den kan også laves med andre typer kød
Det blev i går til denne lækre grønne omelet med spinat og spicyrejer. Krydder rejerne med chiliflager og lynsteg dem i lidt olivenolie på en pande ved høj varme
Skær græskarkødet i tern ca. 2 x 2 cm. Pil og hak løgene. Skær top og bund af citrongræs, fjern de yderste blade, bank stænglerne og hak stænglerne fint
rejer (drænet vægt). Kom cremen i en skål, rejerne ovenpå og til sidst skralden fra citronen. (er der noget saft tilbage, fra rejerne, på panden, så ta en spsk
Stryg ned til din nærmeste fiskehandler og smæsk dig med snowcrab, grønlandske rejer. Anret på tallerkener lidt rejer, stykker af krabbekød, stegte kammuslinger, appelsinfileter, palmemarv og læg en teske lakserogn på toppen
– Varm imens en pande og steg tigerrejerne herpå, hvorefter du tilsætter hvidløg og lidt salt. Under alle omstændigheder ville jeg dele opskriften med Jer, hvis I også havde lyst til en eller flere mundfulde af denne spicy sag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.