Tilsætkylling, nudler og salt og kog suppen i ca. Smag til. 250 g kyllingeinderfileter i små stykker. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg ½ liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe 250 g kyllingeinderfileter i små stykker 150 g ægnudler 1 tsk groft salt 1 rød peberfrugt i korte strimler (ca
N. u. e. r. d. t. j. o. s. å. a. n. ,. m. i. h. l. b. g. ø. v. f. p. k. æ. C. S. I. c. q. y. (. ). F. H. J. ½. -. 1. 2. 3. R. K. D. 4. 6. T. +. L. G. /. w. V. M. E. X. P. 5. 9. ) l
Jeg gør altid det, at når jeg koger en kylling, så gemmer jeg væsken i fryseren til en kold dag. Min favorit har hidtil været karrysuppen, men jeg må sige at dagens suppe giver den hård konkurrence
Er man til lidt spicy og syrligt mad, så er dette retten for dig. Spiste vi ris til og ikke bulgur, dog fulgte vi opskriften, og kogte risene i bouillon
V. a. r. m. e. k. y. d. i. g. o. t. ,. n. u. h. v. b. l. ø. K. ö. f. 5. 0. 1. s. (. j. p. ). /. 2. c. H. R. S. å. Q. q. 3. -. 4. B. L. æ. E. F. A. P. T
Vi kom frem til denne marinade der smagte super lækkert og som komplimenterer kyllingen rigtig godt. Vi ville gerne prøve en lidt anden marinade end bare den sædvanlige BBQ, som nærmest er den eneste der bliver lavet her
Det blev til en low carb wok-kylling med asparges. Til to personer. Efter en hardcore omgang træning i dag, bød mit køleskab mig på kylling, hvidløg, asparges med mere…
Den er MEGET spicy. I aftens fik vi en lækker parteret kylling i tomatsauce med krydrede linser til, en dejlig ret som jeg lærte at lave af en skøn fra Nigeria kvinde jeg mødte lige før vi tog på ferie
Kyllingen er en opskrift, jeg “opfandt” helt tilbage, da jeg spiste rispapirsruller. Da så rullerne var rullet, billederne var taget, og min aftensmad ret impulsivt blev til en kålwrap, skulle han da alligevel lige smage
Sørg for at overhælde kyllingen med marinade og vende den af og til mens den står og hygger. Hvis du tænker så langt frem i tiden, så lav marinaden aftenen før eller om morgenen og hæld den over kyllingen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.