Smag til med salt og peber. Skræl gulerødderne og skær i strimler med en tyndskræller. Server suppen med friterede gulerødder, creme fraiche, koriander og brød
Bland mayonnaise, fløde og sennep, og smag til med citronsaft, salt og peber og evt. Coleslaw – De fleste anser nok coleslaw som værende af amerikansk oprindelse
friske ærter, bælget af 500 g ærter med bælg. Braiser et stykke bov, spidsbryst eller lignende oksekød 2-3 timer i ovnen ved 160 grader dækket 2/3 af vand, krydret med salt, peber og laurbærblade, og med et låg eller folie over. Salaten med dressing 1 lille sommerhvidkål. friske ærter, bælget af 500 g ærter med bælg
Den blev serveret til en medister i baconsvøb, og det friskede retten gevaldigt op. Spis coleslawen som tilbehør til pulled pork, koteletter eller grillkød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.