Brug en gryde af terracotta (hvis du har gasblus – heldigedig) eller støbejern. Kødet skal kunne skæres ud med sidenafdingaffel og smelte påtungen, og det møre resultat opnår du med et stykke kød, der har masser af fedtmarmorering – sig til slagteren, at du skal bruge et stykke kød, der har godt med fedt
Så skal alle grøntsagerne ned i din targine sammen med. Vi tog ris i dag, men kan anbefale couscous, bulgur, ellergenerelt bare sådan nogle typer tilbehør
Sidst men ikke mindst skal man købe en god og kødfyldig kylling. Hvad er dit favoritfyld i kylling. Det kræver en meget skarp kniv, for ellers bliver det et helved, og så kræver det lidt øvelse
Her putter du endnuen lille spsk tørret estragon Sættes over lavt blus, eller vandbad. Mens du har det på blusset, pisker du som en gal, når det tykner lidt begynder du langsomt at hælde lune klarede smør i
2 dåser kokosmælk 10 dl vand 1 kg kyllingebryst 4 spsk tamarindkød 2 spsk gul thai-currypaste 400 g små kartofler 2 små løg skåret i små både 100 g usaltede peanuts 100 g brun farin Saften fra [
Man kan spise ris til – eller kartoffelmos, hvis man vil have den helt store retro-oplevelse. Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer påretten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Ingredienser. Så er det dejligt at man kan drikke sin morgenmadpå et par minutter. Dette er en meget dansk sommerdrink, som blandt andet indeholder Kirsebær og solbær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.