- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød
Lækkert speltbrød med udgangspunkt i Rikke Bergs "Byens bedste brød". Når der går bageri i den, så kommer der lidt forskelligt ud i den anden ende, og denne gang endte det med et speltbrød
J. e. g. s. t. a. r. d. p. å. E. n. æ. i. &. S. u. h. l. H. v. o. m. 2. 0. 1. 3. T. k. j. y. f. ø. I. b. M. ,. -. c. V. ". D. F. Y. (. O. ). 7. B. N. Æ. *. L. R. '. 5. °. é. Å. /. A. 4
Det er altså et tilfælde at det blev perlehøne og perlespelt. Svits løg sammen med perlespelten. Perlehøne marineret i gin og appelsin serveret med risotto af perlespelt med urter og gulerødderMarinade1 fed hvidløg6 peberkorn4 enebær1 tsk fennikelfrø1 appelsin1 ½ dl gin1 spsk honning6 spsk rapsolie6 perlehønebryster med vingebenLæg hvidløg, peberkorn, enebær og fennikelfrø i en morter og knus groft. ”Perleotto” med urter og gulerødder1 bananskalotteløg1 spsk smør1 spsk olivenolie200 gr perlespelt2,5 dl hvidvin5 dl grøntsagsbouillon3 gulerødder2 persillerødder1 fennikel1 lille bundt citrontimianSkær løget i helt fine tern. 200 gr perlespelt
Jeg fandt dette kæmpe speltbrød i en af mine gamle opskriftbøger. I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
H. e. r. o. p. s. k. i. f. t. n. å. l. u. g. j. b. ø. d. m. y. ,. h. æ. v. D. a. T. 2. 0. (. 6. ). 3. S. L. 1. ½. /. 4. 5. F. N. V. B. -. K. I. G. ". O
INGREDIENSER150 g groft speltmel100 g sigtet speltmel1 spsk salt250 g hvedemel4 dl vand1 spsk honning5 g gær FREMGANGSMÅDEOpløs gæren i vand og rør speltmelet, honning og salt i
Speltbrød. Dette brød har jeg lavet efter opskrift fra Claus Meyer. Jeg lader brødet koldhæve i mit soveværelse, så jeg ikke behøver at dobbelthæve brødet om morgenen, som Meyer skriver
Perlespeltsalat. Perlespelt. Perlespelt4,5 dl. vand1/4 squash2 forårsløg2 fed hvidløg150 g feta1/2 dåse soltørrede tomatersaltpeberolivenoliekom perlespelt og vand i en gryde, kom lidt salt ved. Kog perlespelten under låg i 12 min
Jeg elsker duften og smagen af kanel. I går bagte jeg nogle små brød af 100 % sigtet speltmel og hvor jeg tilsatte remonce af smør, sukker og kanel indeni brødene samt sukker og kanel på toppen af dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.