Så i dag startede jeg blødt ud medspeciermed chokoloade og appelsin. De er supernemme at bage og smage dejlig frisk … og lidt sødt Når du først har lavet dejen, kan den fint holde sig et par dage i køleskabet
Der sker bare noget magisk medkirsebær når de bliver varmet op, de får en hel ny og lækker smag som kan mide lidt om den klassiske kirsebærsauce vi plejer at komme over vores risalamande til jul, og hvem kan ikke lide det
Vask kirsebærendeog kom dem i en ren beholder med låg. Hvis jeg lige har en skvat rom stående eller kirsebær til overs (den sjældne dag hvor jeg ikke lige har lyst til at proppe mig med friske kirsebær), sætter jeg gerne kirsebær i rom, så jeg har det klar
fløde ogkirsebær. Husblassen smeltes i lagen og det afkøles. De hakkede kirsebærog fløden vendes i. Kirsebær mousse2 blade husblas lægges i blød2 dl fløde piskes til skum1 dl kirsebærlage/kirsebærvinlunesKirsebær hakkes groft, så mange som du syntes. Stivner på kølJeg har brugt kirsebær mousse til denne kage sammen med Ris ala mande mousse 2 blade husblas. 1 dl kirsebær
Brug hovedet og tænk over hvor meget du indtager, ligesom med alt andet du spiser, mængder er et af nøgleordene når du gerne vil leve sundt eller gå ned i vægt
Tag en god håndfuld modne lækre nektariner Pil skralden af eller lad den side tynde skiver og på bagepapir - tør dem på minimum varme til de er helt tørre og seje
Det fik mig til at tænke om ikke det kunne fungere mednoget andet. Slet ikke én med den der irriterende beslutsomhed den kan få, når en appelsin eller et
På min tur i den lokale container, var der temmelig mange champignoner, alt for mange til vi kunne nå at spise dem, og jeg nægter at smide noget ud som jeg har "skraldet"
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.