Jeg laver det med en helt særlig komponent – stjernen i showet rent smagsmæssigt. Traditionelt bruger man aubergine, courgette, tomater, peberfrugt, champignon, løg og hvidløg – men du kan sagtens lave en væltet-køleskab-version med det, du nu har på lager
Derfor var jeg ikke længe om at beslutte mig for at deltage i den niende runde af madbloggerudfordringen, der i alt sin enkelthed går ud på at kreere alt-i-en –> Altså at lave et helt måltid i en enkelt gryde/pande/wok/stegeso – you name it
V. e. j. r. t. s. k. ø. n. o. g. h. a. f. d. l. ,. å. y. v. æ. i. w. D. u. p. m. ). J. b. G. H. M. P. '. B. 1. 2. 3. 0. %. A. L. c. F. C. S. U. K. -. n g
creamy peanutbutter3 spsk kokosmel (istedet for havregryn)1 spsk müsli3 spsk honning eller agavesirup1,7 ml fuldkorns speltmel (istedet for fuldkornshvede og boghvede mel)2,5 ml rismælk2 tsk chiafrø1 tsk hørfrø2 tsk bagepulver1/2-1 tsk vanilje1 tsk æblecidereddike2 bananer skåret i skiverKokosolie til stegningFremgangsmådeBland rismælk med chia- og hørfrø, lad stå i 10 minutter til det tykner. 1/2-1 tsk vanilje
Som beboer på Trøjborg, Århus N er jeg så heldig at have specialbutikker, caféer, restauranter, biograf og Århus' bedste "italienske" is lige om hjørnet
Den sidste tid har haven bugnet af bær og jeg har brugt dem i forskellige smoothies. Lige om lidt er blommerne modne, så skal de bruges i smoothies, til blommegrød osv
Lidt vand indtil du synes retten har en tilpas konsistens. Smag til med ekstra urtesalt og friskkværnet peber og tilsæt lidt vand indtil retten har den ønskede konsistens
T. i. l. s. d. t. e. å. r. m. K. a. v. D. g. F. c. f. k. j. n. o. S. b. N. u. ,. æ. p. ø. -. h. J. y. I. 6. 3. 2. 0. 1. 5. 4. E. R. (. G. C. B. w. ). H
Jeg har udviklet nedenstående opskrift, da vi stod og skulle have gæster, men jeg ikke havde tid til at bruge mange timer på hævning, som jeg ellers sædvanligvis gør
Smelt så chokoladen over svag varme i et vandbad. Jeg fik desværre ikke helt gode svar fra min MR scanning af min nakke, ryg og lænd, så her i weekenden trængte vi til forkælelses mad og denne nemme og lækre chokolademousse
I mens jeg har skrevet speciale har jeg somme tider siddet på biblioteket i Helsingør. I går formiddags lavede vi en god portion af disse lækre rocky roads som så var klar til hygge om aftenen – og der var jubel og glade dage
Skyl basilikummen godt og ryst/klem vandet fra. Inden længe fylder bloggen 4 år, og i den anledning kommer der snart en lille giveaway her på bloggen, så hold øje
And it was really good, especially with the mango coulis I made along with it. And I foresee a lot of guests coming over during the summer to watch a match or a tour stage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.