Midt på denne særdeles stormfulde oktober aften finder jeg det meget passende at forberede lidt til de kolde og mørke måneder, som vi vel egentlig allerede står midt i … Så her får du et særdeles godt tip til en meget nem, men også virkelig effektiv og anti-inflammatorisk varmende eliksir til når du mærker det mindste på halsen eller din krop skranter
lidt til de kolde og mørke måneder, som vi vel egentlig allerede står midt i … Så. lige siges, at den faktisk ikke var nær så slem at drikke som jeg havde
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Ligesom kringlen til de kommende gæster, og så lidt fordi jeg simpelthen bare ELSKER æbleskiver. På samme måde som jeg griber ud efter min lillesøsters arm når vi krydser en gade sammen
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse. Tilsæt æg og pisk igen. Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål
) - så har du de møreste spareribs, som får tænderne til at løbe i vand. Spareribs er fantastiske, når de er lavet på ben af god kvalitet og med en hjemmelavet marinade
Nu bor jeg jo ikke lige i nærheden af en Spinneys længere, så jeg har prøvet mig frem til min egen version af en Spinneys-hummus og synes at denne gør jobbet, som min absolut favorithummus
Voila – som de siger på de kanter. Crepes. Crepes. Alle vegne lokker sjove skilte ind i cafeer, hvor le chef står og laver de helt friske crepes på en stor rund varmeplade
Hos oss så innledes alltid julens bakst med serinakaker og pepperkaker. Serinakaker fordi de er så enkle, pepperkaker fordi vi alltid skal driste oss til å lage pepperkakehuset litt finere enn i fjor
Alle de vandpytter vi kommer forbi skal jo prøves af. Der er bare noget magtisk, ja helt fantastisk ved at komme ud i haven og hive sine egne rabarber op af jorden og lave en dejlig portion rabarbergrød som mormor lavede den
Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl. Kog spareribsene ved svag varme i letsaltet vand i ca. Smør barbequemarinaden på spareribsene - gem lidt af marinaden til når kødet skal grilles
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.