Spareribs er fantastiske, når de er lavet på ben af god kvalitet ogmed en hjemmelavet marinade. Server dem "american style" sammen med coleslaw og en grov kartoffelmos
M. i. n. e. d. r. g. V. I. L. D. E. m. s. v. a. p. o. k. l. N. å. ø. ,. h. t. ". y. J. b. f. j. U. O. R. æ. u. Å. F. Y. T. H. –. -. 4. 0. c. 1. 3. ½. *. S. P. C. K. 2. /. x. A. B. (. ). 6
Herefter placeres spareribs´ne i en varmebestandigt fad og de overhældes med den varme marinade. Jeg havde inden jeg drog til slagteren besluttet mig for at gøre et forsøg med at sprænge ribbenene
* Smelt smør i en gryde og sauter løg og hvidløg heri. Tilsæt alle de andre ingredienser, rør godt rundt og lad marinaden simre i en halv time uden låg
Det er jo ikke altid det lige passer ind i programmet at sidde og grille ribben i seks timer, så i forbindelse med Superbowl synes jeg det var værd at prøve at lave dem i stegsoen
Gennemarbejd blandingen med rene hænder. Når du alligevel skal snitte grønsager til et måltid mad, så snit dobbelt portion og lav det til ”Mælkesyregærede grønsager”
B. a. g. t. e. r. ø. n. s. d. j. l. i. b. h. …. u. ,. k. o. f. O. /. æ. m. p. å. J. y. c. D. v. A. –. (. 1. ). 5. 0. 2. 3. S. K. H. T. V. M. N. I. L. ". -. G. ) g
Dagen før koges ribbenene i rigeligt vand sammen med laurbærblade og peberkorn. I ovnen med dem i ca. Tag ribbenene op af vandet og lad dem køle af, inden barbecuesaucen hældes over og hele molevitten marinerer natten over i køleskabet
Det blev til en syrlig surkål med en meget smuk farve, idet der var både rød spidskål og rødløg i. Næste gang vil jeg prøve at komme forskellige smagsgivere i som fx hvidløg, fennikel, ingefær eller andre grønsagermed særlig smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.