- eller alternativt en rest ris fra dagen før. Græsk farsbrød er også en af de retter jeg har haft lavet gennem mange år - og opskriften stammer fra de gamle Karolinebøger
4 -6 personer¾ - 1 kg. rapsolie1 løg skåret i skiver2 fed hvidløg knust1 peberfrugt skåret i tern2 tomater i tern50 g majs eller ærter7 æg 8 spsk. soyamælk eller mælkhakket persillesalt –peberlidt cayenneKartoflerne kommes i kogende vand og koger med salt i 5 minutter. 4 -6 personer. ¾ - 1 kg kartofler
Varm en pande til middel-høj varme og svits det hakkede løg i en spsk olivenolie i et par minutter. Når tortillaen er færdig, kan du toppe med smuldret feta eller gedeost, hvis du ikke har drysset med revet ost inden, den blev bagt i ovnen
også finthakket chili eller tørrede chiliflager efter smag. Den klassiske spansketortilla indeholder kun æg og kartofler, men jeg har også smuglet nogle rosenkål og et par peberfrugter med i denne version
-. -. -. D. e. t. h. r. i. k. o. l. a. s. ,. m. v. f. d. j. g. n. b. p. y. ø. æ. u. M. å. V. c. /. O. 5. z. 1. 0. 6. 8. (. ). x. &. S. H. '. T. K. P. B. 2. 3
Jeg vil ikke lyve, pynte på sandheden eller male et glansbillede, jeg synes det var møg besværligt. Jeg har altid købt mine tortilla pandekager, simpelthen fordi jeg aldrig før har tænkt så langt som, at man kan lave dem selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.