Under sydligere himmelstrøg går retten som regel under navnet “Spaghettial ragù” – evt. Det ta’r en krig at lave skidtet, men som vanligt behøver du ikke at se saucen koge under hele processen – dér passer den fint sig selv
lave en salat af tomatskiver og hakkede skalotteløgmed en dressing af balsamicoeddike rørt op medsalt og peber og et par skvæt olivenolie og til sidst drysset med plukket basilikum
– smag til medhimalayasalt og friskkværnet peber. – En pose bønnespaghetti. – evt. Bland bønnespaghettien i også, smag til medhimalayasalt og friskkværnet peber og server straks
Kold pastasalatmed rød pesto. Den her pastasalat er sprød, sød og med bid i og er også rigtig lækker til når grillsæsonen starter eller på et buffetbord
Men du kan også gøre det med et juliennejern eller en kartoffelskræller, hvis du er lidt tålmodig. Altså, når nu køleskabet alligevel er fyldt med squash
Den skal bare lige "tykne" lidt, så den "hænger fast" på spaghettien. December er bestemt en dejlig måned, men alle butikkerne forsøger på bedste vis at mindske min juleglæde ved, at starte med julepynt og juleslik allerede i oktober
De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindeligebasilikumpesto
Når du har pisket færdigt hælder du blandingen op på panden sammen med løgene, og derefter puttes squash/kinaradise op i panden og blander det rundt, til sidst putter du kalkun bacon samt kyllingetern op i
HavsaltAlleingredienserne kommes i en blender eller hurtighakker og køres til en jævn konsistens. Fint saltKom melet ud på bordet eller i en stor skål sammen medsalt og bland godt sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.