Opskriften har jeg fået fra min værtsfamilie og den er lavet flittigt i vores køkken lige siden - i starten bagte vi selv tortillas, for det kunne man slet ikke få herhjemme, men nu kan man jo få dem i et hvert supermarked
Jeg elsker fedmen i en carbonara, men vil dog gerne have en frisk salat ved siden af også. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
Skræl squash og lav til pastastrimler. Man kan jo godt få lyst til Spaghetticarbonara ikk. Når det begynder at blive tykkere hælder du dine squash-spaghetti strimler i
Squash’en eller kina radisen skal rive, laves eller hvad man nu gør så, det bliver som spaghetti. Svits derefter løg og hvidlåg på panden og så blander du æggeblommer, fløde og parmasan sammen i en skål og pisker det sammen til en masse
At lave den i en lidt sundere og kolesterolfri version var en stor glæde for mig. SpaghettiCarbonara er en fed, kolesterol-bombe fra det italienske køkken, som jeg må bekende jeg tidligere nød
Spaghettien i denne ret kan udskiftes med bønne- eller linsepasta, hvis man vil have et endnu mere næringsrigt måltid, men en god gang fuldkornsspaghetti er nu heller ikke så dårligt
Når pastaen er kogt hældes vandet fra og det hældes over bacon-blandingen som varmes igennem. tør Spaghetti Salt/peber Letsaltet vand sættes over til at koge spaghettien i
Squash’en eller kina radisen skal rive, laves eller hvad man nu gør så, det bliver som spaghetti. Svits derefter løg og hvidlåg på panden og så blander du æggeblommer, fløde og parmasan sammen i en skål og pisker det sammen til en masse
Carbonaraen kan laves på mange måder og mere eller mindre i overensstemmelse med originalen. Lad pastaen dryppe af et øjeblik og hæld tilbage i gryden med kødet
Bring en gryde i kog med letsaltet vand og kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. Denne italienske pastaret er en af de mest simple og populære klassiker - og det kan jeg godt forstå
Denne ret var en favorit blandt min venindes host-familie, i Modena, Italien. Hæld æggene over pastaen mens det stadig er meget varmt og bland godt til det stivner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.