Spaghetti Carbonara
Solveig Thomsen
Solveig Thomsen

Spaghetti Carbonara

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Spaghetti Carbonara
  • Ingredienser
  • 100 gr. bacon af den bedste kvalitet, man kan skaffe.
  • 1 tsk smør
  • 1 løg i tern
  • 1 dl piskefløde, 38 %
  • 2 store æg
  • ½ dl friskrevet pecorino eller parmesan
  • Friskkværnet peber
  • Tilbehør
  • Spaghetti kogt al dente, samt en stor skål grøn salat vendt i vinaigrette og masser af krydderurter, pecorino eller parmasan i flager
  • Fremgangsmåde
  • Skær bacon ud i tern og steg det på en pande ved middelhøj varme til det er sprødt, men ikke branket. Kom bacon på en tallerken med fedtsugende papir.
  • Kom smør på panden og derefter løg. Lad løgene blive bløde og gennemsigtige, og tilsæt derefter bacon, samt fløde. Lad fløden bruse kort op. Tag panden af varmen og rør de to æg i, samt den kogte pasta, og bland retten godt sammen med carbonaraen og den friskrevet ost.
  • Server med masser af friskkværnet peber og pecorino eller parmesanflager, samt en stor salat med krydderurter og vinaigrette. Min vinaigrette variere fra gang til gang, men består fx af: en tsk honning, 1 tsk sennep, 2 spsk olivenolie, 2 spsk hvidvinseddike som er pisket hurtigt sammen.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.