100 gr.
bacon af den bedste kvalitet, man kan skaffe.
1 tsk
smør
1 løg
i tern
1 dl
piskefløde, 38 %
2 store
æg
½ dl
friskrevet pecorino eller parmesan
Friskkværnet peber
Tilbehør
Spaghetti kogt al dente, samt en stor skål grøn salat vendt i vinaigrette og masser af krydderurter, pecorino eller parmasan i flager
Fremgangsmåde
Skær bacon ud i tern og steg det på en pande ved middelhøj varme til det er sprødt, men ikke branket. Kom bacon på en tallerken med fedtsugende papir.
Kom smør på panden og derefter løg. Lad løgene blive bløde og gennemsigtige, og tilsæt derefter bacon, samt fløde. Lad fløden bruse kort op. Tag panden af varmen og rør de to æg i, samt den kogte pasta, og bland retten godt sammen med carbonaraen og den friskrevet ost.
Server med masser af friskkværnet peber og pecorino eller parmesanflager, samt en stor salat med krydderurter og vinaigrette. Min vinaigrette variere fra gang til gang, men består fx af: en tsk honning, 1 tsk sennep, 2 spsk olivenolie, 2 spsk hvidvinseddike som er pisket hurtigt sammen.
Hvad er en ægte SpaghettiCarbonara. – En pose bønnespaghetti. Bønnespagetti carbonara. Det her er Køkkenet på Kvistens udgave af en SpaghettiCarbonara, og ved I hvad
Squash’en eller kina radisen skal rive, laves eller hvad man nu gør så, det bliver som spaghetti. ). Steg først kalkun bacon på en pande, og put det derefter på et stykke køkkenrullen så det kan dryppe lidt af
Den tilberedes vanligvis med spaghetti. Pasta carbonara er en kjent italiensk pastarett. Her er en enkel utgave med spaghetti, sprøstekt bacon og Grana Padano
tørrede spaghetti. 300 g tørrede spaghetti 1 pakke bacon 1 madlavningsfløde 2 æggeblommer 100 g friskrevet parmesan Salt Peber Kog spaghettien efter anvisningerne på pakken
)SpaghettiCarbonara (Simplice)2 personer (og lidt til baby. )200g spaghetti2 ægBacon i tern, 1 pakkesalt og peber Kog spaghettien efter pakkens anvisning i rigeligt med vand
J. e. g. v. a. r. j. o. m. d. h. æ. l. p. t. i. G. b. z. n. å. ,. s. u. ø. D. y. k. f. M. T. S. E. C. I. 1. 2. 5. c. 0. 4. 3. 8. %. F. B. K. ". A. P. H
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.