Findes der noget bedre end en omgang ægte cremet cabonara. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
Aftensmaden i går bestod af en god omgang spagetti med tomatsauce og kødboller. Kom kødbollerne i tomatsaucen og varm det godt igennem og bland det derefter med den kogte spagetti
Spagetti carbonara ala Filo med færre kalorier, mindre fedt, flere proteiner og mere grønt. Måske er det lidt forkert at kalde denne ret for spagetti carbonara, med alle de ændringer jeg har foretaget mig
Squash og spidskål blev snittet til ”spagetti” og så blev der endda tid til overs til at blende nødder og slå to nøddebrød sammen – inde familien kom hjem – vildt ik
Spaghetti cabonara. 500 g spaghetti. 6 æggeblommer. 50 g parmesanost. 8 skiver bacon i stykker. 3,2 dl fløde. Kog spaghettien al dente og hæld vandet fra
Jeg har lavet spagetti med kødboller for aller første gang. Sæt spagettien over. Meget mærkeligt. Min mor kan ikke lide pasta, og derfor fik vi det næsten aldrig da jeg boede hjemme
Jeg ønsker mig i den grad en maskine, som kan lave spagetti af grøntsager, men indtil da har jeg klaret mig fint med din almindelige skrællekniv, som der blandt andet kom disse spagetti af squash ud af
Jeg elsker denne ret, dog med lidt ændringer da jeg ikke er de største soltørret tomat - elsker. Mit resultat kom ikke til at ligne det på billedet men den smagte alligevel Gudeskønt
Findes der noget bedre end en omgang fed cremet cabonara. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
Squash Spagetti med Cremet Avocado og Stegt Tofu fra Englerod. Det kan næsten være svært at forstå, hvor let det er at lave tofu selv Teksturen er så meget bedre, og smagen er lige i skabet Herudover er det langt billigere, end at købe det i butikkerne
I denne version er grøntsagsdelen øget betragteligt, både ved at tilføje grøntsager i selve kødsaucen, men også ved at skifte de traditionelle spagetti ud med squash-spagetti
Her til aften ville jeg lave en god gammel hverdagsklassiker - spagetti & kødsovs (jep sovs med V), meeeen i mit køkken bliver tingene som regel aldrig helt klassiske, og især nu da jeg kun havde halv kalv/halv svin i fryseren, så måtte den jo blive lidt speciel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.