G. o. d. g. l. e. t. v. i. n. h. y. m. a. r. u. s. k. f. j. ♥. -. b. ,. ø. p. å. ". . I. S. B. E. A. R. P. T. M. L. F. *. 7. c. ). /. 2. 0. 1. 3. 8. æ. K. 5. D. J. '. H. V. ♫. ♪. N. Å
Indrefiletavsvin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
F. ø. r. i. t. d. e. n. v. a. h. l. k. j. b. g. s. o. ,. m. å. J. f. ". y. p. 2. 0. D. u. æ. I. c. H. P. V. K. =. 4. 5. 1. 7. T. à. S. /. è. î. L. 8. 3. C. (. ). . ♫. U
- andre nogetafgnavede. Spidskålene er klar i køkkenhaven. Form små, lækre karbonader af det bedste hakkede svinekød, du kan få – vend dem i mel, drys med salt og peber
Butikskæden sørgede for vin til folket samt for allverdens sydlandske specialiteter, deriblandt den frækkeste italienske dessert af frosne citroner og appelsiner, der var udhulede og fylt til randen med sorbet
De er jo ikke så store disse lamungene og således blir det små, nydelig, smaksrike fileter -som setter ett hvert matbudsjett på prøve, men avog til så er det verdt det altså
avokadoog oliven ✿. Pizza med hjemmelaget pizzasaus og revet ost. Og ja, jeg vet at italiensk pizza skal ha tynn, sprø bunn, men jeg lagde god 'gammel-dags' pizzabunn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.