Laks grillet på grillen, med grillet asparges, nye kartofler og citron. Laksen, krydders efter smag - her med citronpeber, salt, citronsagt, frisk citrontimian og dild
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 11½ kilo nye skrabede kartofler. 11 bundt grønne asparges. 1Skrab ogkog de nye kartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige. Tilbered hollandaisesauce ogkog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur. 1Kalkunlårene er færdige når de er sprøde og gyldne
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Drys med mere dild og en lille håndfuld ærter. Bælg ærterneog bland alle tre grøntsager. friske ærter. På torvet i Zagreb bugner det med vilde asparges i maj og juni
Skrab kartoflerne ogkog dem møre (men stadig med bid). Lad dem herefter afkøle, inden du vender dem i en blanding af rygeost, fløde, hakket purløg, mynteblade ogærter
Drys med de ristede mandler, mynteblade, lidt kanel samt ærterne. Det betyder, at dippet er smagt til med kanel, appelsinsaft og mynte, og at retten er drysset med ristede mandelflager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.