1 rød
peberfrugt i tern, 1/2 løg i små tern, 4 spsk mel, 4 spsk grove havregryn, 1,5 dl mælk, 2 æg, salt og peber
6 stængler
rabarber med en crumble bestående af 1,5 dl grove havregryn, 1,5 dl hvedemel, 1 dl sukker, 100 g smør, 1 spsk kartoffelmel (crumblen samles hurtigt og lægges over de snittede bær/frugter) bages 15-18 min v 225 grader
Selvom vejret ikke ligefrem er til det, så er jeg altså i sommerhumør. Hvad er sommer lig med. Koldskål. Og man kan jo ikke få koldskål uden kammerjunkere, vel
Hvorfor får man midt i juni måneden lyst til en gryderet med oksekød, svampe og fløde. Ja, mit bedste bud må være det sidste døgns massive regnvejr, men gryderet skulle der altså serveres
*suk* der var EN dårlig ting ved den mad vi fik i går og det var at jeg konstant tog mig selv i at sidde og drømme mig tilbage til Sicilien, Tyrkiet, sommer, sol og VARME
En meget nem og lækker ret at lave, til en lun sommeraften på terrassen, er grillet pigvar. Man skraber pigvaren godt på begge sider – ligger dem i et fad
Den danske sommer er lig med koldskål og bær - og i særdeleshed gerne en blanding. ligesom denne lette og dog creamy blåbærkoldskål, hvori der er tilsat yoghurt
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
I onsdags fik jeg sommerferie, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at nyde de næste 2 måneder og bruge dem på alt det, der ikke kan nås i hverdagen
Så er jeg klar med madplanerne igen, og jeg har gået lidt og tænkt over konceptet. Jeg vil forsøge at lægge lidt flere madplaner ud, altså flere søndage, og jeg vil stadig udarbejde en indkøbsliste
Så kom der lige gang i lækkerierne i køkkenet i går. Overskuddet var der og fik tilberedt den skønneste salat og sauce, som perfekte følgesvende til grillede kyllingbryster
Sommermad der egner sig til en middag i haven. Frikadellerne kan dog også sagtens laves om vinteren, men så ville jeg servere dem med en kålsalat og ovnstegte kartofler
Langtidsstegt nakkesteg med sprød svær. Udgivet den 15. juni 2015 by Karen Engell Dalsgaard. En nakkesteg fra vores gode gris, fundet i fryserens dyb, blev til en lækker regnvejrs-lørdagsmiddag
Nu er vi nået til januar. Et nyt år, en ny start. Jeg kan forestille mig, at jeg ikke er den eneste, der har spist masser af lækker (jule)mad de sidste uger og har brug for at komme tilbage til hverdagen og de sunde vaner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.