Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Du behøver selvfølgelig ikke vende isen ud af formen, men kan også tage den med en ske direkte af formen (så undlader du at beklæde formen med madlavningsfilm)
Kom dem i et ildfast fad og vend dem med rørsukker, citronsaft ogvaniljekorn/-stang (jeg havde ingen vaniljestang, så måtte nøjes med hjemmelavet vaniljesukker)
Jeg advarer på forhånd – dette indlæg indeholder opskrift, der kan gøre dig stærkt afhængig af disse bløde, lækre og smagfulde vanilje fudge karameller med peanutbutter, der smelter på tungen
Så prøv denne simple og hurtige is, som smager syndigt, men kan spises med god samvittighed. Har du også lyst til noget sødt og forfriskende i weekenden
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vanilje/marcipan cupcake m/lime og hvid chokolade frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge
J. e. g. r. v. i. l. d. m. t. æ. a. f. s. k. y. n. ,. o. D. h. p. u. j. b. H. c. F. å. ø. I. ". T. E. R. G. V. K. M. -. ). /. 2. 8. 1. 0. 4. S. é. L. 5. (. Æ. 3
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.