) Lidt pureret græskar (halveret, bagt og udhulet) blandes i under kogningen af grøden - krydres med kanel, kardemomme, ingefær og salt + en spsk agave
Hindbær er for mig indbegrebet af sommermed sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Pisk æggehviderne stive, og vend dem nænsomt i æggeblomme-mascarpone-massen. Men på lige fod med pizza, pasta carbonara og biscotti, har vi taget den til os som vor egen
Vi spiste også røgede pil-selv-rejermed hvidløg, skaldyrssalat (fiskemandens) og snackærter til. Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Tumblr(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)
Jeg kan allerbedst lide smoothies, som er proppet med lækre bær, jeg er desværre ikke så gode til grøntsags-smoothies endnu, men det kommer forhåbentlig engang
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.