Næste gang tror jeg det er ren ogfriskingefærsaft jeg blander i, uden vanilje og lime. En halv bøtte må være nok en anden gang, eller også skal indholdet afsoyafløde være højere som det var de to sidste gange
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
I fire år har jeg fået inspiration til mine "sunde snacks/kager" gennem raw-food konceptet, som passer til mit koncept om, at al den energi (Kcal/KJ) som du indtager, også skal give din krop nogle vigtige næringsstoffer
Dryp lidt af massen i en skål med koldt vand, så får du fornemmelsen afkonsistensen. Afkølesnogle timer på køkkenbordet før de skæres ud i mundrette bidder
Skyl hindbær og skræl kiwien og skær den i fire tykke skiver. Disse lækre is er lavet med et par friske hindbær, et par kiwiskiverog lidt sukkerfri hyldeblomstsaft
Det er noget der giver en minder tilbage til barndommen når mor lavede hjemmelavetisvafler, dog var det ikke med mango den gang, men en klassiskflødeis der kom i
Kør på ismaskinen til den er færdig og kom i bunden af ægformene. Min kæreste plejer at holde nytårsaften med nogleaf hans tætte venner, og det er kendt, at der går lidt konkurrence i, at lave det bedste mad
med bagepapir i, hvis du er i tvivl om, at du kan få isen ud af formen) og sæt isen i fryseren. Solen skinner og varmen er på sit højeste, og så står den selvfølgelig på is
Denne gang har jeg lavet nogle meget søde små is, så hvis man er til søde sager, af dette lige dig. Hvis du som jeg elsker is, er der mange versioner afdisse sunde is
Eller det er de opskrifter jeg har set indtil videre… Men det er der heldigvis råd for, så jeg har lavet en sukkerfri version af den hjemmelavede krymmel
Jeg har især fundet en masse inspiration hos Låvises mad, der dog ikke er Low Carb opskrifter, tilgengæld er der rig mulighed for at lege med nogleaf ingredienserne
Køl helt af, gerne i køleskabet til næste dag. Jeg eksperimenterer en del med hjemmelavetis for tiden, og denne gang blev det prøvet med lækre bagte rabarber og hvid chokoladen
Det er forholdvis simpelt at lave og smager helt fantastisk at lave selv. Du kan nu vælge at smutte alle mandlerne, smutte nogleaf mandlerne eller helt lade være – afhængigaf, hvor grov marcipanen skal være
Husk du kan gøre dit arbejde nemmere, ved at komme lidt kakaosmør i chokoladen, så den bliver lidt mere flydende, og dermed lettere at fordele på din frosne is
Smelt smøret ogrist kerner og frø af tilsæt muslien og honningen. De kan jo også laves uden lakrids, så vil jeg bare anbefale, man tilsætter kanel og kardemomme i blandingen, de skal næsten have lidt smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.