Cheesecake i glas. Knus kiksene i en pose og fordel det lige op i to glas. din ostemasse i en sprøjtepose og sprøjt det ned i glassende så undgår du at grise kanterne for meget til
Mit eget bud på en torske-ret blev en dejlig, mild suppe. Den seneste gruppe jeg har meldt mig ind i (er jeg også selv med-administratorpå) – Den hedder Madstafetten og går i alt sin enkeltehed ud på, at der hver uge vælges en ingrediens (samt en ingrediens-vælger)
Min mand er ikke helt så begejstret for alle de grøntsager, som jeg er begyndt at komme i vores daglige juice - og da det nu er hans fødselsdag, har jeg i dagens anledning undladet at komme grøntsager i dagens juice
Det er måske ikke sådan rigtig fredags-hygge-lækker-mad, men det er nemt og smager skønt. I går skulle den være ekstra mild, så Oskar kunne få sin første portion Boller i karry
- Nødder ville heller ikke være så dårligt, og især ikke cashewnødder. Derfor ville jeg også have noget lidt mere farverigt og solskinsagtigt med til frokost i skolen, som kunne matche det skønne vejr, og uhm det var dejligt
-i guder de er gode (som altid)Vi tog lidt med til mindste-pigensdagpl-mor. Han fik lov at sove i far's seng (han var alligevel pånat-arbejde) og kl 6. og så venter vi på "dommen"Opskriften er fra Blomsterberg i "det søde liv"½ L piskefløde 38%250g sukker125g flydende glykoseskal koges en times tid, til den er mørk-gylden og tyk
) Derudover kan det også være godt med mandler (kalcium), hørfrø eller chiafrø (omega-fedtsyrer) og/eller lidt revet ingefær, som (udover at være sundt) fremhæver smagen af frugt
Det er en god idé at tilføje noget bladgrønt, og jeg lover, at du ikke kan smage det Derudover kan det også være godt med mandler (kalcium), hørfrø eller chiafrø (omega-fedtsyrer) og/eller lidt revet ingefær, som (udover at være sundt) fremhæver smagen af frugt
Til 1-2pers15-30 min1 tsk smør2 tsk fibermel eller fuldkornsmel3 3/4 dl (3,75) vand3/4 (0,75) hønsebouillonterning½-3/4 dl madlavningsfløde (Milda cremefine 4%)1 dl mælk2½ dl frosne ærter75 g sukkerærter½ dl friskrevet parmesanSalt og peberEvt. ½-1 min under omrøring. Kog 2-3 minTilsæt madlavningsfløde og mælk og bring det i kog under piskningKom ærter og sukkerærter i og lad suppen koge op. -)// Freja 1 tsk smør. ½-3/4 dl madlavningsfløde
Syltede agurker skal der altid være i køleskabet, og patentglasset er helt tomt. Syltede agurker kan holde sig rigtig længe - bare der ikke kommer bakterier i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.