Skræld pærerne, fjern kernehuset med en rund aflang udstikker, og bevar stilkene. Når det er en klar masse lægges pærerne heri, og koges til de er møre men stadig faste (minimum ½ time)Tag pærerne af varmen, og stil dem i køleskab
Den slags æg smager godt til både hverdag og fest. Helenes smukke, brune høns lægger de fineste æg. Put de rørte blommer tilbage i de halve æg, pynt dem og spis dem med lidt strimlet salat under på ristet brød
Tilberedningstid. Tja, vejret var jo egentlig til en omgang grill. Hvis det er helt rigtigt, så skal halvdelen af svinekødet være lammehals – men kæresten er ikke umiddelbart til lam, og jeg turde ikke snige det hemmeligt i, i denne omgang
Kan godt lide at kaste mig ud i sundere alternativer og har fundet ud af at dadler er fantastiske til at lave desserter af (OG JEG KAN NORMALT IKKE LIDE DADLER)
- som var det Bamse og Luna der havde lavet demFor når der nu skal være "fødselsdags-tema", så er det da med at gå all-in, og det var hvad jeg gjorde, da min kære veninde Helene, kiggede forbi til kaffeslabberas og fødselsdags-fejring onsdag aften
) Da jeg er en sucker for den lækre og klistrede creme, som flot blinker til en med alle dens vaniljekorns'øjne, ja så er det altså ikke en ting jeg sådan går på kompromis med
Husk der forskel på ovne, så hold øje, de skal være til den gode gyldne side. Jeg besluttet mig lidt spontant for at jeg ville prøve at lave fastelavnsboller med flødeskum, efter jeg faldt over en opskrift på instagram fra Helenes Sunde Køkken, som simpelthen så for lækre ud også var de helt uden mel, jeg har dog justeret lidt i opskriften og lavet dobbelt portion
Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterest i øjeblikket bugner med lækre opfordringer til at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vi lige prøve at riste græskarkernerne
Rist mandlerne på en tør pande til de er let gyldne. Her er opskriften på Pærer Belle Helene. Honningen skal blive gyldenbrun og klistre til mandlerne - det tager et par min
Jeg skulle lave en god middag for min svigerfamilie i weekenden og valgte at lave flæskesteg med krydderurter og nye bagte kartofler til samt Pære Belle Helene (som er en af min svigermors favoritter)
Du kan finde retten i de fleste kogebøger og de rustikker bidder som retten lægger op til, betyder at du ikke skal bruge timer på at stå og finthakke dine råvarer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.