skal der i - resten udgøres af god mørk chokolade, æg og brun farin. Tilsæt de to æg - et af gangen. Det holder jeg nu stadig fast i, men jeg har fundet ud af hvad der er det springende punkt mellem dem jeg godt kan lide, og dem jeg faktisk ikke har lyst til at spise
Okay en afvigelse kunne forekomme, hvis det blev et lag af mørk chokolade glasur eller hvis jeg kastede mig ud i det lækre køkkentip, som står under opskriften og lover at forvandle kagen til en super lækker mandel-daddel-appelsin-banan-chokoladekage med en smag der siger spar to (nå jo, man har et standpunkt, til man tager et nyt)
Gode kilder til monoumættet fedt er økologiske, uraffinerede planteolier på mørke flasker, for eksempel hørfrø-, valnødde-, græskarkerne-, raps- og olivenolie
Tag cheesecake-cremen frem, og smør det oven på kagen, pas på med ikke at smøre cremen helt ud til kanten, da det kan få toppen til at sprække fordi dampen fra brownien ikke kan slippe ud
I mit køleskab og i “det store udendørs køleskab” – en kasse på terrassen – var der mange små skåle med diverse rester fra både juleaften og fra frokosten juledag
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, ogdet smager dejligt forbudt
Det er en super lækker opskrift, som kan bruges til fødselsdage, tag-kage-med-dag-i-klassenog til en hyggelig weekend, hvor der gerne må være lidt kage
-. -. -. -. -. -. -. -. D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.