2. 2. 2. 2. 2. 2. I. d. e. n. t. æ. r. o. g. s. å. k. i. b. -. V. c. a. l. m. K. E. z. h. D. v. ,. (. f. ø. ). H. u. p. S. j. y. O. F. 0. 1. /. B. 6. T. 3. Æ. M. L. P. N. G. A. a g
Alle disse ingredienser bruger jeg i en masse andre ting, og gør det lidt nemmere med disse meltyper i forhold til den oprindelige version, hvor du skulle kværne hørfrø til mel først - her er det bare at dosere og tilsætte J
formuleredelægenGalenosen teori om, at netop egenkaberne varmt, koldt, tørt og fugtigt i et menneskerepræsenteres af de fire elementer ild, luft, jord og vand – og at det perfekte menneske må bestå af en ligevægt af disse fire elementer
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, forbaconsmagen er allerede i retten
Herefter fordelessaucen over den kolde kage, ogden kan serveres når chokoladen er lidt mere fast. Nu vil vi snart sætte tænderne i lidt frokost, som for mit vedkommende består af lagsagne ogkæresten får serveret en omgang salat med kylling og creme fraiche-dressing
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. I. s. ø. n. d. a. g. v. r. e. S. u. p. B. o. w. l. ,. å. i. b. t. f. h. y. m. D. (. ). c. k. æ. C. F. A. -. E. 1. 4. 6. 0. 5. 3. /. 9. j. K. 7. 8. T. N. R. J. M. *. H. ". P. L
2. 2. F. ø. r. s. t. o. g. f. e. m. h. a. j. å. æ. k. l. i. d. p. J. y. n. b. u. ,. v. M. T. c. 1. 7. 0. x. S. G. D. K. -. . U. z. O. I. 8. ). H. B. n g
Madplanen er lavet som inspiration til dine måltider og du kan selvfølgelig justere denog vælge til og fra, som det passer dig, derfor har jeg heller ikke lavet en indkøbsliste, da opskrifterne er meget fleksible og evt
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
)Derfor er dette den nok mest seriøse chokoladekage, jeg nogensinde har lavet. Når sådanne et tilbud kommer fra en kære veninde, til hendes bryllupsreception, skruer man lige en tand op for niveauet
Den er meget let at lave, og alt kan forberedes i forvejen, så den bare skal samles før serveringen. Fordelmassen i en cirkel på en bageplade med smurt bagepapir
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til enven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.