karamelkoges op til en passende konsistens og køles af. tempereret mørk chokolade 55 %. kommes en engangs sprøjtepose klar til at fylde chokoladen 0,4 dl
Smør, olie og sukkere køres luftigt med spartlen, på hr. Eller piskes om man vil, med en håndmikser. Den blød søde karamel, salte knasende nødder og let bitterhed fra chokolden
H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedejmed mørk chokolade i, på toppen
Kogsaltkaramelen op og derefter lad den køle af på en tallerken med bagepapir. Når saltkaramelen er blevet stivere i køleskabet, kan du komme saltkaramelen i formen og lad det køle af
Er du også træt af den traditionelle kakao-glasur, som man altid ender med at komme på sine kager. Når karamellem bliver gylden, skal den tages af med det samme, så den ikke brænder på
Du kan bruge denne marcipan til at lave lækre marcipankugler eller andet, eller du kan gå denne vej, og lave den som fyldtechokolader, med en skøn chokolade ganache
Hvordan man kommer chokolade i en form, er der delte meninger om, men jeg synes det er nemmest, hvis du hælder chokolade i formen (formen kan med fordel have stået i køleskabet noget tid før), så hullerne er helt fyldteog derefter vender formen på hovedet over en skål, så den overskydende chokolade tømmes ud
Chokoladeog Peanut Butter er en vidunderlig smagfuld kombination, og protein pandekage er noget af en af mine livretter, så var nød til at lave disse lækre chokolade peanut butter pandekager
Hvis du ikke har mandelsmør, så kan du sagtens fylde dadlerne med andet nøddesmør som peanutbutter eller måske nutella, dulce de leche karamelog meget andet
Imens jeg {næsten endnu} slikker karamellen af mine fingre, sender jeg denne opskrift ud til alle jer med smag for chokoladeogkaramel, og ikke er bange for at få fedtet fingre
Bank formen i bordet, hæld det overskydende chokolade fra og skrab formen ren med en stor spatel. Rør godt rundt og slut af med at give ganachen en tur med stavblenderen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.