Si den tørre blanding ned i æg-sukkerblandingen. Smør en bageform og drys rasp i - tøm resterne ud. Fordel browniedejen i bageformen (dejen behøver ikke nå helt ud til siderne, den fordeler sig selv når den bliver bagt)
Men jeg er ikke helt så vild med når fyldet ovenpå knaser for meget. 500-600 g. Bland herefter alle ingredienserne sammen, og lad dejen hæve i 45- 60 min. Herefter bages kagen i 15-20 min. 500-600 g
5 dl vand 300 g smør 4 æg 1/2 tsk salt 2 tsk bagepulver 600 g sukker 2 tsk natron 500 g hvedemel 14 spsk Kakao 2 spsk vaniljesukker Sigt alle de tøre dele sammen
Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg. 1. Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål
Rigtig lækre kanelsnegle, heltudenkanter. Det er en fordel af have en røremaskine, men det kan også lade sig gøre uden, så er der lidt arbejde til overarmene
Kanelsnegle med æble og marcipan / Drømmekage-snegle / Kirsebær-snegle med marcipan og hvid choko. Dæk skålen med film (helt ned til cremen, så der ikke dannes skind) og sæt den på køl for at blive helt kold
Når de er afkølet, kan de pyntes med glasur, chokolade, flormelis eller hvad du kan komme i tanke om (jeg brugte nedenstående opskrift på glasur og pyntede med chokolade-karamel-spåner og frysetørrede brombær)
De færdige kanelsnegle (uden glasur) kan fryses ned - hvis der bliver nogle tilbage, altså. Til gengæld er vi glade for gråvejret her, da det sænker UV-indekset og holder solen lidt fra haven, så Ozzy kan få mange timer udenfor i disse dage
Rigtig lækre kanelsnegle, heltudenkanter. Det er en fordel af have en røremaskine, men det kan også lade sig gøre uden, så er der lidt arbejde til overarmene
En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Dejen skal være blød og smidig uden at klistre da den efter hævning skal rulles ud på bordet
De har en dejlig smag og på ingen måde tørre, som kanelsnegle kan blive. De bedste kanelsnegle. De har en dejlig smag og på ingen måde tørre, som kanelsnegle kan blive
De syndige, men evigtgode kanelsnegle med æble og marcipan / Drømmekage-snegle / Kirsebær-snegle med marcipan og hvid choko / Snaskede kanelsnegle med remonce og vaniljecreme
Der står i opskriften, at de skal bages i små forme - det undlod jeg, da det ikke plejer at være et problem, når jeg ellers bager kanelsnegle, men denne gang med det resultat, at rigtig meget af smørret var løbet ud af sneglene
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Skær kanelsneglene ud og put dem på en bageplade. 2-3 spsk. Posted on October 9, 2014 by Henriette Lykke in Desserter, Diverse, Kage, Nye opskrifter, Snacks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.