220 grader.
Fjern stik og kærnehus fra snackpeberen, krydder pangasius filleterne med salt , peber, krydderi efter smag og behag, eks. estragon, fyld filletterne i snackpeberen. Det gør ikke noget der rager lidt fisk ud af enden, ellers skær det af. Fjern stilken fra champignonerne og hak dem. Bland en gang hvidløgsmør med den revne ost og fyld i champignonerne. Klargør grøntsagerne (hvis det er en blanding frosne, kommes de i en ildfast skål sammen med de hakkede champignonstokke).
smøreost i hver snackpeber. Fyldte snakcpeber med flødeost og bacon. flødeost (vi valgte neutral, da det var hvad vi havde, men er sikker på de er gode med krydderurter)
Sundt brød med kerner og gulerødder. Snackpeberfrugterne skal renses, skyl og fjern kernerne. Smuldr gæren i en skål og kom snackpeber/vandblendingen i så gæren opløses
I. o. n. s. d. a. g. t. j. e. k. i. b. ". l. v. r. ,. æ. m. h. ø. f. c. M. å. p. F. u. y. D. A. K. V. 2. H. J. -. ). N. 1. /. 6. (. 4. 3. 5. R. Æ. 8. E. P. B. 0. T. S. L. x. O. G
Server med nudler eller ris. 2 snackpebere. 2 snackpeber. Brug de grøntsager du har i køleskabet eller dem du bedst kan lide, kalkun-, kylling- eller svinekød og nudler eller ris
Hak løg og snackpeber i små tern og vend i tunmassen sammen med hytteosten. ½ snackpeber. Med ipad’en i hånden skulle tiden nok kunne bruges fornuftigt
gulerødder og snackpeber skæres i tynde strimler. Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Svits chili, hvidløg og snackpeber i olie på en middelvarm/varm pande. Bønnespaghetti med tigerrejer, hvidløg og hvidvin i en proteinrig “flødesauce” – perfekt kombination
Skær gulerødder og snackpeber i tynde strimler, løget skæres i tynde både. Smag til med salt og evt. Kom lidt olie i en varm wok pande, svits løg og hvidløg kort inden gulerødder tilsættes og efterfølgende snackpeber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.