H. j. e. m. l. a. v. t. c. h. o. k. d. r. n. s. I. g. b. i. f. å. p. F. y. 1. 0. ,. 7. %. 3. /. 4. ø. 2. 5. D. 8. æ. (. ). u. G. K. S. B. R. P. ½. -. N. T. 6. °. L. "
Disse små fine kager, kan fremtrylles i de fleste farver, brug frugtfarve. Her er de med hindbærcreme, de kan også tilberedes med blåbær, hvor blåbærsaften bruges til at farve dejen, så du får nogle skønne lilla Macarons
(. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. -. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
Der var der lavet portionspakninger medbittesmå, nye danske kartofler. En god måde at gøre det på, at pakke dem ind i bagepapir sammen med en håndfuld friske krydderurter og en klat smør og bage dem i ovnen
Bland mandelmel og kakao og rør det sammen med de piskede æggehvider. Kom massen i en sprøjtepose med glat tylle (hvis du ikke har sådan en, kan du også bare klippe et lille hul i posen)
Varme og bløde skumfiduser- eller chokoladecreme medsmå skumfidus stykker iBlend først flormelis og mandler til fint mel og pisk æggehviderne stive i en anden skål
Du kan også bare lave en stor tærte, hvis du ikke ligger inde med de små tærteforme. Når du har klargjort formene og fyldt mørdejen deri, ja så er de klar til at blive fyldt med pærer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.