Lad gerne salaten stå på køl et par timer, så smagene træder mere frem og får tid til at blande sig. Nogle gange trænger jeg til at være god ved mig selv og min krop
For smagens skyld skal det være et lækkert, saftigt æble med en god smag. Æblekage med smuldredej – Smuldredej er en af mine favoritter når jeg skal lave kage
Del. Thaisuppe med rejer – en nem og hurtig genvej til det thailandske køkken. Denne thai inspirerede suppe med rød karrypasta, kokosmælk og rejer kan laves på kun 20 minutter og den kræver ikke andet end gode ingredienser og lidt kærlighed
Det er selvfølgelig ikke nødvendigt for smagens skyld, men det ser flot ud. Det gode ved den bagte kartoffelmos frem for den almindelige er at du kan lave mosen i forvejen, stille den på køl og først sætte den i ovnen den lille halve times tid inden den skal serveres
De nedbrydes ved, at man sætter bælgfrugterne i blød i mange timer og derefter koger dem. Denne sommersalat er super nem at smække sammen, og så smager den virkelig lækkert
Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
(Gerne et par timer). Når chokoladen og smørret er smeltet hældes det over i en beholder og køler af lidt og kommer det derefter i køleskabet og lader det køle af 1-2 timer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.